Allto

Bedenk de solidariteit van morgen opnieuw

Onze visie

ALLTO’s visie is die van een belgische heroverwogen en vernieuwde solidariteit. Ons doel is om solidariteitsinitiatieven te vermenigvuldigen, situaties te vinden waarin solidariteit ontbreekt en om de oplossingen ervan te heroverwegen ! Met ons eerste project gewijd aan schoolmateriaal willen we een dynamiek starten.

En dat kunnen we alleen doen door trouw te zijn aan de waarden waar we voor staan: solidariteit, ecologie en toegankelijkheid van deze waarden via onze diensten.

Vertrouwen

We zijn er ook van overtuigd dat het succes van ons project ook afhangt van ons vermogen om u al het vertrouw te tonen dat u in dit project kunt plaatsen. U, onze toekomstige ambassadeurs van solidariteit, door wie deze vernieuwing
van de solidariteit mogelijk zal zijn.

En omdat we willen dat u ons kunt vertrouwen, zijn we doorzichtig over het aandeel van de winst dat ALLTO houdt om te werken en om toekomstige projecten te starten.

Uw mening heeft belang !

Uw mening is belangrijk voor ons ! We zijn op dit moment bezig aan de ontwikkeling van een middel om in direct contact met u te blijven, zodat we samen veel solidariteitsinitiatieven, tips en anekdotes kunnen delen ! In de tussentijd staan wij open voor uw feedbacks, vragen en ideeën via het adres : contact@allto.be

Zo zal dit project zich ontwikkelen : door de dynamiek van onze uitwisselingen en de initiatieven die we zullen uitvoeren, geduuwd door onze gemeenschappelijke waarden !